Ad Heeren heeft zijn doelstelling bijna bereikt!!!!!

Op dinsdag 22 maart is de finale van de ranking 2010-2011 gespeeld. De poule-indeling was volgens de laatste stand ingedeeld in 2 poules van 5 personen en 1 poule van 6 personen.

Poule A werd vertegenwoordigd door: Piet B. - Ad - Ruud - Jan T. en Wim B.

Poule B werd vertegenwoordigd door: Wim v. O. - Guy - Sjef - Matty en Tonny.

Poule C werd vertegenwoordigd door: Joris - Jan J. - Judith - Tommy - Kevin en Piet v. P.

Voor elke poule was er voor de winnaar uit de poule een beker met als ultieme doel de " Wisselbeker " voor de algemene winnaar.

Toen, na een paar afmattende uren de stand opgemaakt werd, kwam Joris als overwinnaar uit poel C bovendrijven en Wim v. O. nam de beker van poule B mee naar huis.

Als Algemeen kampioen ranking 2010 - 2011 was het "Dun Ad "die, met 0,5 punt verschil met Piet B., de beker bij de A poule in ontvangst mocht nemen.

Uiteraard ging de wisselbeker ook weer mee terug naar huis om, in afwachting van "die andere" wisselbeker, alvast de schoorsteen op te sieren.

 

En met het behalen van deze beker is dus een deel van zijn doelstelling bereikt want, volgens hardnekkige geruchten, zal hij stoppen met darten als hij zijn hoogtepunt bereikt heeft en dat is het behalen van de Competitiebeker. Met het behalen van de rankingsbeker is hij in elk geval op de goede weg.

 

Wie wil en vooral wie kán hem tegen houden ????